Terug

Volg Shownieuws

Sander Schimmelpenninck stopt met talkshow Op1

Sander Schimmelpenninck stopt met talkshow Op1

Nieuws

24 aug 2020, 14:56

Presentator Sander Schimmelpenninck stopt met talkshow Op1. Dat laat hij weten in zijn Zelfspodcast.

"Ik vond het al een ingewikkeld verhaal toen ik werd gevraagd. Ik heb al zoveel andere dingen. Ik heb me erin laten lullen. Het was voor drie maanden bedoeld als experiment”, aldus Sander. "Het liep, door corona, maar door. Terwijl mijn twijfels bleven. Het heeft nooit honderd procent als mijn rol gevoeld." En: "Het kost me teveel tijd, het kost me ook stress. Ik vind dingen die mijn vrijheid beperken irritant. Het is fysiek heel zwaar. Je komt thuis om twaalf uur, half één en dan kun je niet meteen slapen. De adrenaline is zo hoog. Dan ben ik de vrijdag erna niets waard. Het is extreem intensief.”

Schimmelpenninck, die onlangs nog onder vuur ligt, omdat hij in zijn podcast de 15-jarige prinses Alexia ‘de lekkerste’… noemt (zie video bovenaan), heeft in juni al aan de NPO laten weten te willen stoppen. Maar omdat het in de zomer lastiger zou zijn om vervanging te regelen, is hij nog doorgegaan met deze presentatieklus. Toch sluit hij niet uit dat hij zo nu en dan zal invallen. "Maar ik moet nu op de rem gaan trappen", vertelt hij.

Sanders laatste uitzending is komende donderdag al, laat hij weten aan De Telegraaf.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.