Terug

Volg Shownieuws

Sandra Schuurhof sneert naar Harry Mens: 'Respectloos'

Nieuws

28 juni 2024, 13:25

De vermeende romance tussen Harry Mens en Marianne Timmer blijft de gemoederen bezighouden. Woensdag waren beiden op de jaarlijkse haringpartij, maar ze waren niet samen. In de uitzending van Shownieuws nam royaltydeskundige Sandra Schuurhof het op voor Marianne en sneerde naar Harry (zie video).

Harry en Marianne waren apart van elkaar op het feest. Op de vraag hoe het met Marianne gaat reageerde Harry: "Dat moet je aan haar vragen." De rest van het gesprek stelde de televisiepresentator zich terughoudend op. Wel vertelde hij dat de twee recentelijk geen date meer hebben gehad, want 'ze moest even van de schrik bekomen van al die belangstelling.'

Apart verhaal

Maar hoe staat Marianne er eigenlijk in? Wanneer Shownieuws-verslaggever Thom Goderie naar Harry vraagt deinst Marianne meteen terug: "Nee, dank je, nee, nee. Ik ben hier nu met mijn vriendinnen en dat blijft ook zo." Haar 'relatie' met Harry Mens ontkrachtte ze ook meteen: "Als vrienden waren wij daar en dat is op de een of andere manier een beetje een apart verhaal geworden."

Niet veel later liep Marianne weg: "Ik ga even wat drinken, dus veel plezier!" Ook Harry had haast, en verliet het feest. "Ja, ik moet weg. Ik moet morgenochtend een tv-programma opnemen, dus ik moet naar huis.", liet hij weten. Thom vond het maar opmerkelijk dat hij precies wegging wanneer Marianne aankwam "Dat is toch prima? Dan neemt zij de honneurs waar en dan kunnen jullie weer verder. Dag!"

Gênant  Sandra Schuurhof keurt het gedrag van Harry nadrukkelijk af: "Maar het is toch te gênant voor woorden als het niet waar is? Waarom doe je dat? Ik vind het een beetje respectloos ook naar haar toe." De hele reactie van de Shownieuws-tafel is in bovenstaande video te zien. Eerder reageerde Harry al op de geruchten bij Radio 538, zie onderstaande video. "We kennen elkaar een maand of vier. Het is nog heel pril en de tijd zal leren wat er echt van komt."

Als er een vraag wordt gesteld over of de twee zoenen, zegt Harry: "Niet elke minuut hoor." Hier zegt Marianne over: "Drie kusjes op de wang als we elkaar zien, daar blijft het bij."

Hebben Harry Mens en Marianne Timmer een relatie?
2:37
Hebben Harry Mens en Marianne Timmer een relatie?

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.