Terug

Volg Shownieuws

Sarah openhartig over drank- en cokeverslaving

Nieuws

9 mrt 2022, 21:35

Sarah van Soelen vertelt openhartig over haar drank- en cokeverslaving in de podcast van Najib Amhali. Ze zegt nu twee jaar clean te zijn...

Eerste aanraking met verslavende middelen

Toen Sarah 13 was begon zij al met haar eerste sigaret en met drinken. Dat deed zij nooit thuis maar altijd met vrienden in Vlaardingen.

De eerste aanraking van Sarah met drugs was met hasj op de middelbare school. Elke keer tijdens de gym kreeg zij een lachkick door haar gebruik. Als zij thuis kwam en haar moeder vroeg naar haar rode ogen zei Sarah dat ze hooikoorts had. Helaas bleef het niet bij hasj.

Haar eerste ervaring met harddrugs was met coke toen zij rond de 17/18 was. Dit nam zij altijd samen met alcohol. En dat envelopje coke smaakte naar meer. De Rotterdamse zegt zelfs dat zij áltijd coke bij zich moest hebben: "Wat ik ook ging doen, al ging ik twee dagen door of wat dan ook, ik moest sowieso nog hebben voor in mijn auto onderweg naar huis". Het was nooit genoeg: "Eén wijntje werden al heel snel 5 flessen en dan bestelden we weer".

Familie

Op een gegeven moment, in de laatste maand voordat Sarah de beslissing nam om iets aan haar verslaving te doen, besloot Sarah om te haar moeder in te lichten. "Ik had haar toen verteld over mijn drank probleem, maar niet over de coke... Ik dacht laat ik het maar even rustig houden." Haar moeder adviseerde haar om een keertje thuis te blijven maar dat deed Sarah nooit. Of ze was op werk of in de stad, aldus Sarah. De vodka-Sprite stond voor Sarah al klaar in de kroeg.

Nuchterheid

Sarah is nog steeds gezellig als zij uitgaat nu dat ze nu een tijd clean is en dus niet meer gebruikt. Ze zegt eindelijk gelukkig te zijn met zichzelf. Ze is heel even naar afkick-meetings gegaan maar heeft het volledige afkickproces niet doorlopen. Al anderhalf jaar "doet zij geen meetings meer".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.