Terug

Volg Shownieuws

Sarah van Soelen gaat kleine Dré ontmoeten!

Nieuws

8 sep 2021, 17:33

Het moment is bijna daar: André Hazes gaat zijn vriendin voorstellen aan kleine Dré. Dat vertelt de zanger aan Story.

Na André's veelbesproken breuk met ex-verloofde Monique Westenberg lijkt de rust wedergekeerd. Het wordt tijd dat nieuwe vlam Sarah van Soelen zijn zoontje leert kennen. "Hij heeft Sarah nog niet ontmoet", vertelt André. "Maar dat gaat wel snel gebeuren. Ja, voor we er gaan wonen. Hij heeft immers zijn eigen kamer."

Flinke stap

Maar er lijkt nog geen datum gepland voor de ontmoeting. "Het is een flinke stap voor ons beiden, en daar moet je voorzichtig mee zijn", aldus André. Ik wil niks overhaasten en Monique ook niet".

André vertelt ook dat kleine Dré een junglekamer krijgt in het nieuwe huis in Rotterdam. Met junglebehang. Én een eigen badkamer. André en Sarah dachten het huis af te hebben in september. Maar dat was iets te optimistisch. Ze hopen de verbouwing nu voor de kerst af te hebben. In bovenstaande video zie je hoe blij het stel is met hun nieuwe stekkie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.