Terug

Volg Shownieuws

Sarah van Soelen over 'relatie' met Sam Hofman

Nieuws

11 nov 2021, 19:32

Onlangs verklapt Sam Hofman, het broertje van Tim Hofman, dat hij een relatie met Sarah van Soelen heeft gehad. Sarah zelf is in shock en reageert op de onthulling.

Sam vertelt in de podcast BROERS namelijk dat hij in het verleden kort verkering heeft gehad met de influencer. Hij zat vroeger in de klas bij Sarah en ze werden zelfs meer dan vrienden, maar dat was maar van korte duur. "Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt", zegt Sam in de podcast. "Via e-mail ook."

'Wauw!' Sarah weet niet wat ze hoort en reageert vol verbazing op het Instagramaccount Fawrynotsawy, die het nieuws over de 'relatie' op het platform post. "Zeker geen relatie met hem gehad. Zat met hem op de basisschool. Wauw!"

Omdat Sam dit zelf in een podcast zegt, vraagt Fawrynotsawry: "Oh meen je? Lult 'ie dit gewoon?" Wat Sarah daar vervolgens op antwoordt, hoor je in het spraakbericht in de video bovenaan deze pagina.

Breuk met André?

De geruchten dat de relatie tussen Sarah en André op de klippen is gelopen zijn nog steeds niet bevestigd, de socialite lijkt alleen via haar Instagram wel hints te geven over de veelbesproken breuk. Alles hierover zie je de video hieronder.

Sarah lijkt helemaal klaar te zijn met André
1:19
Sarah lijkt helemaal klaar te zijn met André

Stress- en traumabehandeling

Sarah heeft de afgelopen tijd een hoop te verduren gehad. De 26-jarige influencer laat weten dat zij een stress- en traumabehandeling ondergaat...

Op Instagram legt Sarah uit dat zij een manier heeft gevonden om om te gaan met stress en trauma's. Volgens haar is 'cupping' dé manier om pijn te verlichten, emotioneel en lichamelijk.

"Waarvoor doe ik het? Tegen stress, trauma's, blokkades. Ik cup van alles: mijn benen, buik en rug. Het helpt mij heel erg om weer rustig te worden of weer lekker in mijn vel te zitten", aldus Sarah. Haar hele verklaring zie je in onderstaande video.

Sarah van Soelen ondergaat stress-  en traumabehandeling
0:40
Sarah van Soelen ondergaat stress- en traumabehandeling

(bron video: Instagram / Fawrynotsawry)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.