Terug

Volg Shownieuws

Sarita Lorena cancelt hele tour om heftige reden

Nieuws

6 jan 2023, 10:37

Sarita Lorena trekt een streep door haar tour. Op haar social media legt ze uit waarom...

"Lieve babies van me, ik wil even iets kwijt", begint ze haar bericht. "Normaal gezien ben ik iemand die vaker haar vermaak met jullie deelt in plaats van haar leed/issues, maar het is tijd nu voor een serieus gesprek..."

"Met pijn in mijn hart en een dubbel gevoel heb ik er ervoor gekozen op mijn aankomende tour te cancelen", vertelt ze het slechte nieuws. "Dit simpelweg omdat ik aan mijn mentale en lichamelijke gezondheid als prioriteit moet stellen (iets wat ik het afgelopen half jaar heb genegeerd)."

"December heeft me geconfronteerd en laten zien dat het nodig is om tijd te nemen als het niet goed gaat en dat jezelf forceren niet goed uitpakt", vervolgt de Beste Zanger-ster.

Gelukkig heeft ze ook nog goed nieuws voor de fans. "Dank jullie wel voor alle berichtjes, ik probeer ze persoonlijk te beantwoorden. P.S. Er komt WEL nieuwe muziek aan. X liefs, Sarita."

Moord

Sarita Lorena gaat door een vreselijke periode. En terwijl ze rouwt om het verdrietige verlies van haar vriend, gaat haar carrière als een speer. De zangeres kondigde aan op tour te gaan in 2023, hoewel dit dus helaas niet doorgaat. Shownieuws sprak Sarita eerder over haar muzikale plannen en het verlies van haar grote liefde, zie bovenstaande video.

Haar vriend, Siki Martina, werd afgelopen zomer neergeschoten bij een metrostation in Rotterdam en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Op Instagram reageerde de zangeres op het verschrikkelijke verlies. "We hebben elkaar vele dingen beloofd", schreef ze in een extreem verdrietig bericht. "Een daarvan was dat we samen oud zouden worden. Eindstand typ ik dit met tranen die over mijn wangen rollen en puur ongeloof, omdat ik elke keer het gevoel heb dat je thuis gaat komen en mij komt begroeten met een kus." Haar hele post is hieronder te lezen: 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.