Terug

Volg Shownieuws

Saskia Noort neemt drastisch besluit

Nieuws

27 feb 2022, 13:44

Saskia Noort heeft een drastische beslissing genomen. Ze stopt met haar wekelijkse column voor het AD.

"Mijn laatste column, ik deed mijn best, de beurt is nu aan anderen", luidt de titel van haar laatste. Saskia laat weten dat ze stopt vanwege de vele haatreacties die ze regelmatig krijgt. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over dit abrupte afscheid.

Vorige maand reageerde Saskia zelf nog fel op de openhartige Instagram-post van Katja Schuurman van. De actrice en presentatrice schreef over haar eigen MeToo-ervaringen en riep vrouwen die ook slachtoffer zijn geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag op zich te melden.

Saskia voelde zich genoodzaakt om te reageren op Katja's uitgebreide post en schreef onder: "Alle respect voor je post, maar ten tijde van #metoo in 2017 heb je vele slachtoffers gekwetst door te zeggen dat jou ‘dit soort dingen’ niet overkwamen, waarmee je insinueerde dat alleen zwakke vrouwen tegen dergelijk grensoverschrijdend gedrag aanliepen. Je verdedigde Job Gosschalk te vuur en te zwaard, waarmee je zijn slachtoffers afviel. Ook nu weer zeg je dat wat Job deed, anders was. Vanwaar deze post?..." Meer over Saskia's uithaal is hier te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.