Terug

Volg Shownieuws

SBS6 maakt startdatum Million Dollar Island bekend

Nieuws

7 feb 2022, 09:03

Het nieuwe realityprogramma Million Dollar Island gaat op zondagavond 6 maart van start bij SBS6. Oud-judoka Dennis van der Geest is aangetrokken als presentator van de reeks waarin 100 mensen twee maanden moeten zien te overleven op een onbewoond eiland, meldde SBS6 zondag.

In Million Dollar Island is een miljoen euro te verdienen. De 100 deelnemers beginnen allemaal met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Daarna kunnen zij door het spelen van spellen bandjes winnen en verliezen. Mensen die opgeven moeten hun bandje aan een achterblijver naar keuze geven.

Million Dollar Island is het nieuwe realityprogramma van SBS6 en bedacht door John de Mol's Talpa Concepts en Monday Media, het bedrijf dat eerder Strix Television heette en ook ook verantwoordelijk is voor Expeditie Robinson. Monday Media produceert het programma ook. De show is eind 2021 opgenomen op de Filipijnen, laat SBS6 weten.

Net als bij Expeditie Robinson krijgt ook Million Dollar Island een zogenaamde napraatshow. Die zal elke zondagavond na de reguliere uitzending te zien zijn bij Prime Video en wordt gepresenteerd door Giel de Winter, bekend van het YouTube-kanaal StukTV. Vanaf één uur na uitzending is Million Dollar Island ook beschikbaar op Prime Video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.