Terug

Volg Shownieuws

SCHATTIG! Leco van Zadelhoff deelt oude klassenfoto

SCHATTIG! Leco van Zadelhoff deelt oude klassenfoto

Nieuws

17 dec 2021, 18:25

Op Instagram deelt de visagist twee foto's waar 43 jaar tussen zit. Het gaat om een traditionele klassenfoto van toen hij 10 jaar was en een foto die is gemaakt voor de promo van zijn boek.

Bij de foto schrijft Leco: "43 jaar zit er tussen de eerste ( traditionele klassenfoto).. let op detail van de hand elegant op de knie 😜 …en de 2e foto ( promo foto voor mijn boek! Wat zijn foto’s dan leuk… en wat kan ik mij de eerste foto goed herinneren.. wat ik dacht wat ik wilde.. zin in de toekomst .. en wat was in mijn gedachte 50 jaar oud.. nu 53… moet ik denken aan dat verlegen maar ambitieuze jongetje… en ben ik blij en trots… worden wie je bent is niet voor niets de titel van mijn boek!"

Verder gaat de visagist heel positief het weekend in. "Wat heb ik zin in morgen. Wat heb ik zin in de toekomst. Ik ben eigenlijk niet zo veranderd, wijzer misschien, maar nog steeds hetzelfde! Ik hoop oprecht dat ik dat gevoel altijd mag blijven houden! Ik wens jullie allemaal een fantastisch weekend… en laten we een beetje lief zijn voor elkaar!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.