Terug

Volg Shownieuws

SCHATTIG: Maxime op pad met Leroy en Claire

SCHATTIG: Maxime op pad met Leroy en Claire

Nieuws

16 okt 2020, 12:57

Maxime Meiland heeft op haar social media een schattig filmpje gedeeld van haar dochtertje Claire en haar nieuwe vriend Leroy. Het gezin is samen op pad gegaan, zoals te zien is in de beelden hierboven.

"Claire, wat heb jij gekregen? [...] Een tas! Kijken! Oooh...", vertelt Maxime. Vervolgens blijft ze even stilstaan en lopen Claire en Leroy samen verder. "Kom mama!", hoor je Claire en Leroy vervolgens roepen.

Maxime is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde. Eerder deelde ze nog een romantische liefdesfoto, zoals hier is terug te zien.

Ook heeft Maxime openhartig over haar toekomstplannen met Leroy verteld. Zo krijgt de dochter van Martien en Erica de vraag of Leroy ook bij hen op het terrein komt wonen. “Ik hoop op den duur wel. We zijn nu de ene helft hier en de andere helft bij hem, maar hij vindt het fantastisch hier.” Haar ouders zien het ook wel zitten als hun ‘schoonzoon’ bij hen komt wonen. “Hij is hier altijd welkom. Net zoals Dirk, van Montaan”, heeft Martien daar aan toegevoegd. De hele reactie is in de video hieronder terug te zien!

,a

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.