Terug

Volg Shownieuws

Scheetjes-Hans naar ziekenhuis gebracht

Nieuws

8 aug 2022, 22:42

Heftig nieuws over Hans, die bekend werd door Ik Vertrek en De Scheetjes. Hij is zondagavond opgenomen in het ziekenhuis…

Hans was aan het golfen op zijn golfbaan op Bonaire en uit het niets viel hij neer. Hij zegt dat het leek op een soort epileptische aanval, iets waar hij vorig jaar 4 dagen voor in het ziekenhuis heeft gelegen. Er werd gelukkig direct naar het alarmnummer gebeld, waardoor hij snel werd opgehaald door de ambulance.

Hans had een gat in zijn hoofd. Die hebben ze dichtgemaakt en hem met zijn andere verwondingen geholpen die bij de val kwamen kijken. Na een halve middag in het ziekenhuis, mocht hij alweer naar huis. Het gaat inmiddels gelukkig beter met de realityster.

Vanuit het ziekenhuis kreeg hij te horen dat hij geen bloedverdunners meer mocht gebruiken. Zelf denkt hij dat het met de stress heeft te maken, want het is druk op de golfbaan.

Scheiding

Hans en Karin, die ooit bekend werden door het programma Ik Vertrek, maakte vorig jaar hun scheiding bekend. Inmiddels hebben beiden wel weer opnieuw de liefde gevonden bij iemand anders. Karin bij een oude bekende, namelijk de broer van ex-Hans. Hoe dat zit, zie je je hieronder.

Scheetje Karin weer verliefd!
1:50
Scheetje Karin weer verliefd!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.