Terug

Volg Shownieuws

Scheiding voor Billy Ray Cyrus na dertig jaar huwelijk

Scheiding voor Billy Ray Cyrus na dertig jaar huwelijk

Nieuws

12 apr 2022, 07:54

Tish Cyrus, de moeder van Miley Cyrus, heeft een scheiding aangevraagd van haar man Billy Ray Cyrus. Het paar was dertig jaar getrouwd en heeft naast Miley nog vier andere kinderen. Omdat alle kinderen meerderjarig zijn, hoeft er geen zaak over voogdijschap te komen. Dit meldt TMZ.

Volgens documenten die TMZ in handen heeft gekregen, heeft Tish vorige week om een scheiding gevraagd. Volgens haar leeft ze al twee jaar niet meer samen met Billy Ray en zijn er 'onoverkoombare verschillen' tussen de twee.

In 2010 vroeg Billy Ray een scheiding van Tish aan, om die vervolgens weer in te trekken. In 2013 was het Tish' beurt, maar uiteindelijk zag zij ook af van een scheiding.

Mileys ouders trouwden in 1993 in hun woonkamer in Franklin, Tennessee. Dat was op dezelfde plek waar de zangeres haar ja-woord gaf aan Liam Hemsworth in 2018, van wie Miley in 2020 weer scheidde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.