Terug

Volg Shownieuws

Schoenen Johan Vlemmix vallen niet in de smaak

Nieuws

19 okt 2023, 20:18

De schoenen van Johan Vlemmix vallen niet in de smaak bij zijn mogelijke nieuwe liefde. Dit is te zien in een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde.

Kiki ziet in de ochtend de schoenen van Johan staan. Ze laat weten dat zij de schoenen afschuwelijk vindt. Het is zelfs zo erg, dat het merk een scheldwoord is bij haar thuis. Je ziet het in de video hierboven.

Bekend worden

Johan Vlemmix wilde van kinds af aan graag bekend worden. Dat vertelt de 64-jarige ondernemer en zanger in het SBS-programma Lang leve de liefde aan zijn date Kiki.

"Er werd altijd gevraagd: wat wil je worden?", vertelt Johan, die bekend werd van zijn deelname aan het programma Te land, ter zee en in de lucht. "Ik wilde gewoon bekend worden, het maakt me niet uit waarmee."

Het leek de zanger "helemaal geweldig" als mensen naar hem toe zouden komen en op de foto wilden gaan, vertelt hij in het datingprogramma. Johan maakte woensdagavond al zijn opwachting in Lang leve de liefde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.