Terug

Volg Shownieuws

Scorsese's nieuwe film The Irishman toch in de bioscoop

Scorsese's nieuwe film The Irishman toch in de bioscoop

Nieuws

26 sep 2019, 17:59

We kunnen toch in de bioscoop gaan genieten van The Irishman. De langverwachte nieuwe film van regisseur Martin Scorsese en legendarische Hollywoodhelden Robert de Niro en Al Pacino zou in eerste instantie gelijk op Netflix verschijnen, maar Netflix is toch gezwicht.

The Irishman draait vanaf 15 november in een select aantal bioscopen in Nederland. Daarna is het vanaf 27 november te zien op Netflix.

The Irishman is de eerste samenwerking tussen Scorsese en De Niro in 25 jaar tijd. De twee mannen maakten eerder grote hits als Taxi Driver, Raging Bull en Goodfellas. In The Irishman speelt Robert De Niro de rol van oorlogsveteraan Frank Sheeran, een hosselaar en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest notoire onderwereldfiguren van de twintigste eeuw. De film centreert zich rond een van de grootste onopgeloste moordzaken uit de Amerikaanse geschiedenis, de verdwijning van de legendarische vakbondsleider Jimmy Hoffa in 1975. The Irishman geeft inzage in de besloten wereld van georganiseerde misdaad: de dagelijkse gang van zaken, de onderlinge rivaliteit en de connecties met mainstream politiek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.