Terug

Volg Shownieuws

Selena Gomez kondigt eerste Spaanstalige album aan

Selena Gomez kondigt eerste Spaanstalige album aan

Nieuws

28 jan 2021, 07:58

Selena Gomez heeft voor het eerst een Spaanstalig album aangekondigd. De Amerikaanse zangeres laat weten dat Revelación, zoals het album heet, op 12 maart wordt uitgebracht.

Recent lanceerde Gomez al het nummer De Una Vez, dat ook op de nieuwe plaat zal staan. De zangeres roept al jaren dat ze een Spaanstalig album wil maken, en in maart komt het er dan eindelijk van.

Revelación is vanaf vrijdag te pre-orderen. Op social media plaatste Gomez al een foto van de cover van het album. Daarop is de 28-jarige zangeres te zien met een tooi van roze bloemen op haar hoofd, terwijl ze poseert voor een zwarte achtergrond.

"Ik kan niet wachten om jullie de Spaanse opnames te laten horen. Het klinkt zo cool", zegt Gomez. Eerder gaf ze in een interview aan "het de perfecte tijd" te vinden om het album uit te brengen. "Met al die verdeeldheid in de wereld, kan Latijnse muziek mensen dingen laten voelen", zei ze toen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.