Terug

Volg Shownieuws

Sergio na liefdesbreuk Ellemieke: 'Ik ga nóg egoïstischer worden'

Sergio na liefdesbreuk Ellemieke: 'Ik ga nóg egoïstischer worden'

Nieuws

24 feb 2021, 14:58

Sergio Herman heeft voor het eerst na de breuk met Ellemieke Vermolen een interview op de Vlaamse televisie gegeven. Zo laat hij weten dat hij "nóg egoïstischer" gaat worden.

De bekende kok is donderdagavond te zien in het Belgische programma Telefacts NU waarin de horeca in deze coronacrisis centraal staat. Sergio, die meerdere restaurants heeft die momenteel dus gesloten zijn, vertelt onder meer dat hij het afgelopen rampjaar helemaal niets verdiend heeft. En daarom gooit hij het roer drastisch om.

"Ik wil niet zeggen dat de tijd dringt, maar hij is nu wel kostbaarder dan toen ik 25 was. Ik ben meer aan mezelf gaan denken, en dat wil ik nog veel meer doen in de toekomst. Ik ga nóg egoïstischer worden", is te zien in een voorproefje van de aflevering. "Dat is niet heftig, dat is gewoon realistisch." De ex van Ellemieke gaat dus vaker 'nee' zeggen. "Ik vind het heerlijk dat ik dat gewoon voor mezelf kan beslissen. Aan mezelf denken, leuke dingen doen... En dingen die ik niet wil doen, ga ik ook niet meer doen." 

Begin januari werd bekend dat Ellemieke en Sergio na twaalf jaar huwelijk uit elkaar zijn. "Het einde van de liefde is niet het einde van het leven. Het moet het begin zijn van leren dat liefde eindigt met een reden en vertrekt met een les", schreef Ellemieke op Instagram. De twee traden in 2008 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben twee zonen samen: Noah (11) en Zenna (9); hun derde kindje overleed vlak voor de geboorte. Over de precieze reden van de breuk is nog niks bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.