Terug

Volg Shownieuws

Sexy foto Gaby Blaaser zorgt voor grote discussie

Nieuws

4 sep 2023, 15:29

Een foto van Gaby Blaaser zorgt voor een grote discussie onder haar volgers. Sommigen van haar vragen zich af of ze dit als moeder nog wel zou moeten plaatsen...

De influencer geniet van een heerlijke vakantie op Zakynthos en daar deelt ze een aantal foto's van met haar volgers. Op de eerste foto zijn haar blote billen te zien. Het is niet de eerste keer dat Gaby haar lichaam laat zien in de eerste maanden na haar bevalling (zie video), maar toch

Sommige volgers van Gaby vinden het raar dat zij als moeder van een jonge baby zo'n foto deelt. "Wat schreeuwt ze weer om aandacht. Toe, doe eens normaal, je hebt een baby. (...) Je hebt toch geen hersenen, heel zielig voor de baby." Een ander schrijft: "Het is geen OnlyFans hier. Kinderen kijken mee en ze lachen je uit."

Hier zien veel mensen het totaal niet mee eens. "Lekker laten leven vriend, daar word je zelf ook gelukkig van! Echt probeer het eens om wat vriendelijker te zijn in plaats van dat haatgedrag", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Zou jij het leuk vinden als mensen zeggen wat jij moet doen in je leven. Leven en laten leven is soms moeilijk voor bepaalde mensen."

Vaderdag

Gaby Blaaser deelde op Vaderdag 2023 het prachtige nieuws. Ze werd vlak ervoor moeder van een eerste kindje...

Op Instagram plaatste ze een foto van de voetjes van de baby. Daarbij maakte ze de naam van het meisje bekend: Isabella. Ze is op dinsdag 13 juni geboren.

In de video bovenaan is te zien hoe haar lichaam er al snel na de bevalling uit zag...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.