Terug

Volg Shownieuws

Songfestivalwinnaar Duncan Laurence kan het nog niet geloven

Songfestivalwinnaar Duncan Laurence kan het nog niet geloven

Nieuws

19 mei 2019, 01:40

De winst van Duncan Laurence op het Eurovisiesongfestival is voor hemzelf nauwelijks te bevatten. "Ik kan het niet geloven. Ik sta nog helemaal te shaken", zei de winnaar na zijn slotoptreden tegen songfestivalcommentatoren Jan Smit en Cornald Maas reageerde Duncan nog steeds uitbundig.

De Arcade-zanger was topfavoriet bij de bookmakers, maar de twijfels sloegen toe bij de verdeling van de jurypunten. Duncan: "Ik dacht, waar gaat dit heen? Maar uiteindelijk stelde ik mezelf gerust met de gedachte 'het gaat om de muziek. Ik kan de winst nog pakken.' Music first."

Op de vraag hoe als hij beginnend artiest erin slaagde de rust te bewaren zei Duncan Laurence: "Die rust haal ik van binnenuit." En over zijn optreden zei hij: "Dit was de laatste keer dat ik mocht optreden. Ik heb gezongen vanuit mijn hart. En dit is het resultaat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.