Terug

Volg Shownieuws

Shakira neemt een drastisch besluit

Nieuws

3 apr 2023, 13:26

Shakira neemt zondag op Instagram afscheid van Barcelona, de stad waar ze jarenlang heeft gewoond met haar ex Gerard Piqué en hun kinderen. De Colombiaanse zangeres gaat naar verluidt in Miami wonen met haar kroost.

"Ik vestigde me in Barcelona om mijn kinderen stabiliteit te geven, dezelfde stabiliteit die we nu zoeken in een andere hoek van de wereld met familie, vrienden en de zee", schrijft de 46-jarige bij een foto van de stad aan de Spaanse kust. "Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in de zoektocht naar hun geluk."

De zangeres en oud-topvoetballer van FC Barcelona, die samen twee kinderen hebben, maakten vorig jaar bekend na ruim twaalf jaar uit elkaar te gaan. Na de breuk liet Shakira zich via haar muziek nog een paar keer uit over de stukgelopen relatie en de reden van het beëindigen ervan.

Shakira zet punt achter relatie met Gerard Piqué
1:59
Shakira zet punt achter relatie met Gerard Piqué

In haar bericht bedankte Shakira verder iedereen die met haar heeft gesurft in Barcelona, "de stad waar ik heb geleerd dat vriendschap ongetwijfeld langer duurt dan liefde". "Dank aan iedereen die me opvrolijkte, mijn tranen droogde, me inspireerde en me deed groeien. Dank aan mijn Spaanse publiek dat mij altijd heeft gesteund met hun genegenheid en loyaliteit."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.