Terug

Volg Shownieuws

Shawn Mendes en Camila Cabello zetten punt achter relatie

Nieuws

18 nov 2021, 09:21

Aan de relatie van Shawn Mendes en Camila Cabello is na twee jaar een eind gekomen. Het stel liet via sociale media weten "hun romantische relatie te hebben beëindigd'.

In de video bovenaan de pagina valt te zien hoe Shawn op zijn eigen Instagram-pagina het nieuws deelt met de buitenwereld: "Hey allemaal, we hebben besloten om te stoppen met onze relatie, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit. We begonnen als elkaars beste vrienden en dat zullen we ook blijven. We willen iedereen bedanken voor alle support die we gedurende ons samenzijn hebben gekregen".

De breuk komt als een verrassing omdat het paar net samen Halloween heeft gevierd en daar meerdere kiekjes van op Instagram plaatste. Fans reageren dan ook geschokt. "Nee!! Niet mijn favoriete koppel uit elkaar please....jullie zijn zo leuk samen! Ik vind dit echt heel erg jammer," schrijft een volger op sociale media. Een ander zegt: "Damn...net voor de feestdagen gaan deze twee uit elkaar. Dat is niet het nieuws waar we op zitten wachten. Maar ik hoop dat jullie beide gelukkig worden, ook al is het niet meer met elkaar."

Mendes en Cabello begonnen met daten in juli 2019 nadat ze hun hitsingle Señorita opnamen. "We kenden elkaar al sinds 2015 en er was altijd wel 'iets' tussen ons, maar we waren destijds gewoon nog heel jong. Toen we een paar jaar later weer samenwerkten kwam dat gevoel terug," aldus Camila in een eerder interview.

Fan

Julie plaatste onlangs een cover op YouTube van Camilla's grote hit 'Don't Go Yet'. Ze maakte van het nummer een bachata versie, een Latijns-Amerikaanse muzieksoort. Camilla is fan! "Ik hou van deze batacha versie", laat ze weten in de video van Glamour. "Het brengt me terug naar huis en Latijnse mensen." Het hele fragment is te zien in de video onderaan deze pagina.

Camila Cabello fan van Julie
2:02
Camila Cabello fan van Julie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.