Terug

Volg Shownieuws

Shawn Mendes heeft het zwaar met relatiebreuk Camila Cabello

Nieuws

9 apr 2022, 21:44

Shawn Mendes heeft het moeilijk met zijn relatiebreuk met Camila Cabello. De 23-jarige zanger en de 25-jarige zangeres gingen eind vorig jaar na een relatie van zo'n drie jaar uit elkaar. Mendes probeert de breuk te verwerken door middel van zijn nieuwe nummer When You're Gone, vertelt hij aan persbureau Reuters.

Het nummer gaat voor een groot deel over volhouden na een relatiebreuk. Wanneer Mendes de vraagt krijgt of hij het zelf nog volhoudt, antwoordt hij daar ontkennend op. "Nee, dat lukt me even niet."

Het nummer werkt voor Mendes "therapeutisch" en gaat over "het verwerken van een relatiebreuk, hoe zoiets gaat en over alle herinneringen en emoties die vrijkomen". Nadat hij en Cabello uit elkaar gingen, kwam Mendes erachter dat hij zich erg beschermd voelde in zijn relatie. "Ik moet mezelf ook zo kunnen beschermen zoals zij dat deed", zegt Mendes. "Die zwakke en kwetsbare plekken zie je pas als ze open liggen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.