Terug

Volg Shownieuws

Shelly Sterk deelt ongelofelijke metamorfose

Shelly Sterk deelt ongelofelijke metamorfose

Nieuws

29 apr 2020, 22:14

Shelly Sterk deelt een hele bijzondere metamorfose op haar Instagram. Ze heeft van haar garage namelijk een geweldig verblijf gemaakt!

"Uuuuren heb ik hierover nagedacht!", schrijft Shelly. "Het was een vieze oude garage (foto 2 en 3) en moest een mini-paleisje worden. Wat is de meest functionele indeling, wat maakt het hip, licht en een soort hotelkamer 2.0?  Dit is het resultaat, wat vinden jullie ervan? Ik ben er supertrots op!" De foto's zijn te zien in onderstaande post.

De volgers van Shelly vinden het geweldig en zijn zeer te spreken over het verblijf. "Wauw Shelly! Wat mooooooi!!", schrijft Gwen van Poorten. Ook Kim Kötter, Bobbi Eden en Anouk Smulders laten weten het erg mooi te vinden. Maik de Boer ziet het zelfs al helemaal zitten, een nachtje in het gastenverblijf van Shelly: "Ik kom logeren hoor", schrijft hij.

https://www.instagram.com/p/B_khwjPj03r/

Eind augustus beviel de presentatrice van haar eerste kindje. Ze deelt regelmatig mierzoete foto's van het kleintje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.