Terug

Volg Shownieuws

Shelly Sterk doorbreekt taboe 'mom guilt'

Nieuws

13 okt 2022, 17:10

Shelly Sterk (31) is openhartig onder een foto van haarzelf en haar zoontje op Instagram. Door het vele werken, mist ze haar zoontje enorm.

Zo stelt Shelly wat vragen aan haar 'mede-moekies': "Enerzijds ben ik heel blij met de te gekke werk projecten en anderzijds breekt je hartje soms als je kleine grote liefde je vertelt dat hij je mist. Hoe gaan jullie daarmee om, lieve mede-moekies van instagram? Wordt dit minder/erger? Gaat dit ooit weg?"

Lieve Jake

In 2019 werden Shelly en haar man, Mark Ebing ouders van de schattige Jake. Voor Shelly komt haar zoontje altijd op de eerste plek, maar de afgelopen tijd heeft ze haar zoontje heel erg moeten missen, zo zegt ze op Instagram: 'De afgelopen weken zijn hier thuis echt een gekkenhuis. Heel veel aan het werk (te gekken dingen!), maar daardoor missen Jake en ik elkaar nogal."

 'Joepie! Joepie! Mamsie is er weer!'

Omdat Shelly haar zoontje de laatste tijd minder vaak ziet mocht hij in het 'grote bed' liggen. Ze had met hem afgesproken, dat wanneer ze thuis zou zijn bij de kleine ging liggen. "Ergens midden in de nacht werd 'ie wakker, riep 'Joepie! Joepie! Mamsie is er weer!' en sloeg zijn lieve armpjes om mijn nek heen", liet Shelly via Instagram weten.

Tips

Vele andere bekende moeders laten een reactie achter. Zo laten Shary An, Zoey Ivory en Carolien Spoor een hartje achter. En reageert Sandra Schuurhof: "🥰moeilijk he en nee, gaat niet weg. Sorry!!" Een andere volger geeft de tip: "Als je het geld niet nodig hebt, gewoon minder werken en er zijn. Ze zijn maar 1x klein. En niet verwennen om je schuldgevoel te compenseren. Krijg je nare schepseltjes van...😍".

Eerder gaf Shelly Sterk aan het nog erg druk te hebben met de verbouwing van haar nieuwe vakantiehuis, zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.