Terug

Volg Shownieuws

Shirma Rouse verbluft volgers

Nieuws

9 okt 2021, 20:45

Shirma Rouse is nog lang niet klaar met haar strijd tegen de kilo's. De zangeres is al meer dan 60kg kwijt en haar motivatie om door te gaan, deelt ze graag met haar fans.

Op Instagram post ze onder meer: "2019 begon ik aan mijn afvalreis. Nooit eerder op deze manier een dieet gevolgd. Inmiddels (...) nu totaal 60kg kwijt. En voor de mensen die het steeds vragen: geen medische ingreep gehad. Ik ben nog lang niet klaar hoor. Maar ik blik terug op wat ik WEL al heb behaald! Het gaat mij niet om de kilo’s maar om hoe ik me voel!

Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben nu steeds meer aan het genieten van het proces. Elke dag opnieuw de keuze maken iets goeds voor mezelf te doen. Ben nu al 9 maanden op dit gewicht, maar het wordt tijd om weer te gaan knallen!"

Shirma deelt regelmatig foto's van haar transformatie en in bovenstaande video vertelt ze openhartig over haar afvalstrijd.

(foto: Instagram Shirma Rouse)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.