Terug

Volg Shownieuws

Dit heeft Voom Voom-Bianca allemaal aan zichzelf laten sleutelen

Dit heeft Voom Voom-Bianca allemaal aan zichzelf laten sleutelen

Nieuws

6 dec 2019, 16:27

Bianca Meivogel, bekend van het RTL5-programma La Carihuela, is momenteel wekelijks te zien in de hete Spaanse zon, maar dat is niet het enige noemenswaardige aspect in haar leven. De blondine is niet vies van een ingreepje hier en daar en daar is ze heel openhartig over.

In een interview met VROUW destijds doet de realityster een boekje open over haar cosmetische ingrepen. "Ik hou van veel over the top, al begon ik 24 jaar geleden met een borstverkleining. Ik had enorme borsten -echt van die hangers- en die vond ik maar niets. De verkleining was een fiasco, ik kon maar niet wennen aan de tietjes die de dokter ervan had gemaakt. Toen heb ik ze maar wéér laten vergroten!"

Inmiddels heeft de 44-jarige haar borsten al twee keer laten vergroten, maar daar blijft het niet bij. Zo heeft ze ook facings genomen, gebruikt ze fillers en botox en heeft ze een oog- en buikwandcorrectie ondergaan. Tot slot onthult ze ook dat ze een pruik draagt.

Een flinke lijst aan ingrepen dus, maar Bianca is nog niet klaar! "Ook zou ik mijn billen nog willen doen, want zo'n hangkont hoef ik echt niet. Helemaal klaar ben ik nooit, maar het moet niet too much worden!"

Of ze vaak opmerkingen krijgt over haar uiterlijk? "Ik zie veel mannen toch naar mijn - inmiddels weer grote - borsten loeren. Ze doen maar, ik heb die ingrepen alleen voor mezelf en niemand anders gedaan", stelt ze duidelijk.

Eerder was Bianca ook te zien in Steenrijk, Straatarm. Bekijk hierboven hoe dat er destijds aan toeging.

https://www.instagram.com/p/B2yv7PJi4zf/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.