Terug

Volg Shownieuws

Shock in The Masked Singer: Mariska Bauer blijkt Muis!

Shock in The Masked Singer: Mariska Bauer blijkt Muis!

Nieuws

9 okt 2020, 22:14

Mariska Bauer blijkt ook te kunnen zingen! De vrouw van Frans zong de sterren van de hemel in The Masked Singer, maar moest het programma helaas toch verlaten...

Ze zat in het pak van de Muis, zo bleek vrijdagavond. En dat was niet alleen een grote schok voor panelleden Carlo, Loretta, Buddy en Gerard. Volgens Mariska wist zelfs haar man Frans niet dat ze achter het masker schuilging! Als ze moest repeteren, zei ze - tot grote hilariteit van presentator Ruben Nicolai en de rest - dat ze naar de supermarkt was.

Op Twitter wordt met grote vreugde gereageerd op de onthulling. Net als de panelleden, zagen talloze Nederlanders dit totaal niet aankomen.

Er wordt wel geschreeuwd om een follow-up. "Dit vind ik nu dus fantastisch. Zelfs Frans wist het niet, hahahaha. Kunnen we zijn reactie een keer krijgen?" schrijft iemand bijvoorbeeld na de onthulling.

Churandy en Willeke

In The Masked Singer zijn tot nu toe drie deelnemers na hun vertrek bekendgemaakt. Churandy Martina en Willeke Alberti moesten eerder het strijdtoneel verlaten, tot groot verdriet van laatstgenoemde.

Donderdag leek echter ook al duidelijk te worden wie in het pak van de Yeti zit. Ron Brandsteders reactie op de geruchten over zijn deelname spraken boekdelen. Je ziet het in de video hieronder.

BETRAPT!? 'Ron Brandsteder in The Masked Singer'
2:43
BETRAPT!? 'Ron Brandsteder in The Masked Singer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.