Terug

Volg Shownieuws

'Jordy had vriendin tijdens opnames De Bachelorette'

Nieuws

19 juli 2020, 16:50

Een opmerkelijke onthulling in de vlog van Rijk Hofman deze zondag. Een anonieme bekende van Bachelorette-afvaller Jordy beweert namelijk dat hij tijdens de opnames van het dateprogramma gewoon een vriendin had, én nog steeds heeft!

Zo begint Rijk zijn vlog met het vertellen van de tip: "Een uur geleden ontving ik dit bericht. 'Hey Rijk. Ik wil graag anoniem blijven maar dit is ECHT iets wat je moet weten en mijn bron is 1000% zuiver. Djordy aka Jordy van de Bachelorette had tijdens zijn deelname gewoon een relatie. Die heeft hij trouwens nog steeds. Na zijn mislukte poging tot fame jaren geleden bij 'The Face' wilde hij opnieuw zijn kans grijpen.'"

Verder staat in het bericht dat de tipgever deze informatie weet, omdat zijn beste vriend vaak over de vloer komt bij de vader van Jordy. "Hij had opgevangen dat Jordy mee deed en vroeg toen hoe het zat met zijn vriendin...", aldus de tipgever. De hele onthulling van de anonieme tipgever en de reactie van Rijk is in de video hierboven te zien.

De vlogger heeft na de tip gelijk aan de spierbundel gevraagd of er iets klopt van de opmerkelijke tip. En daar gaf hij al snel het volgende antwoord op: "Het Rijk! Ja gaat lekker man met jou? Nee dat had ik niet. Anders had ik nooit meegedaan." Rijk geeft niet zo snel op en reageert met: "Oké, er zijn mensen die zeggen van wel. Amsterdam hé, net een dorp. Hoe werkt dat?" Waarop Jordy tot slot reageert met: "Er zullen altijd mensen zijn die wat te zeggen hebben. In december kwam ik zelf uit een relatie van 7 jaar. dus klopt niet helemaal wat ze zeggen. Ik kan je bericht waarderen." De hele vlog is hier terug te zien.

UPDATE: Inmiddels heeft Jordy fel gereageerd op de vlog van Rijk. "Vanaf minuut één tot minuut vijf heeft hij het dus over mij. Wat een sensatiezoeker ben jij Rijk! Jij zegt tegen mij dat mensen over lijken gaan voor fame, maar volgens mij maak je van mij nu een lijk en wil je inderdaad over mijn rug gaan voor de fame." Zijn hele reactie is hier te lezen.

In de vorige aflevering van De Bachelorette waren fans massaal in shock toen bleek dat Gaby Blaaser Jordy en Jethro naar huis stuurde. Kort geleden leek het er nog op dat Jordy en Gaby gelukkig samenzijn, maar niets blijkt minder waar. Op Instagram heeft Jordy inmiddels zijn hart gelucht. “Net zo stomverbaasd als jullie. Een goed begin kan dus niet altijd goed eindigen of wel? En dan ga je jezelf de vraag stellen waar de fout gezeten heeft. Lag het aan mij of aan wat anders? Daar weet ik het antwoord wel op.”

RTL laat aan Shownieuws het volgende weten over het screeningsproces: • Vrijgezelle mannen hebben zich eind 2019 vrijwillig kunnen aanmelden voor De Bachelorette. • Alle achttien mannen zijn door hetzelfde selectieproces gegaan. • Voorwaarde voor deelname was dat iedereen vrijgezel was.

Overigens sprak Shownieuws onlangs nog met Jordy en zijn moeder, voormalig Utopia-bewoner Alexandra! Het interview met de twee is hieronder terug te zien.

Bron foto: Jean-Pierre Fourie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.