Terug

Volg Shownieuws

Showbizzbreuken die insloegen als een bom

Nieuws

6 feb 2020, 15:01

Het nieuws dat Leontine en Marco Borsato uit elkaar veroorzaakt een schokgolf door Nederland. Helaas zijn zij niet het enige showbizzkoppel dat er niet samen uitgekomen is. Maar zij zijn niet de eerste waardoor iedereen zijn vertrouwen in de liefde verloor.

Yolanthe Cabeau & Wesley Sneijder

Wes en Yo leken een match made in heaven, het begon met een beruchte zoen in een parkeergarage en een droombruiloft volgde in 2010.

Het geluk leek compleet toen in 2015 hun zoontje Xess Xava geboren werd. Toen Wesley stopte met voetballen stopte kwam de relatie echter flink onder druk te staan, ze besloten in 2019 uit elkaar te gaan. Een treurig eind voor deze twee.

Maan & Tony Junior

Op de valreep van 2019 kwam er nog een verdrietig bericht naar buiten: Maan en Tony Junior zijn uit elkaar. De twee waren sinds februari 2018 een onafscheidelijk setje. Op hun Instagram plaatsten ze beide dat ze nog enorm veel van elkaar houden maar besloten hebben om ieder hun eigen weg te gaan. De twee lijken nog altijd goed bevriend, maar of ze ooit terug bij elkaar zullen komen is nog maar de vraag.

Wendy van Dijk & Xander de Buisonjé

Het is alweer even geleden, in 2002 zouden de destijds zwangere Wendy met Xander in het huwelijksbootje stappen. Het moest een droombruiloft worden waar iedereen nog lang over zou praten. Die droombruiloft kwam er niet, maar er nog lang over praten gebeurde wel. Drie dagen voor de bruiloft ging deze namelijk plots niet door. De reden? Xander had bekend dat hij vreemd was gegaan. Dit kwam bij veel mensen hard binnen en Xander heeft er nog lang over gedaan om het publiek weer terug te winnen na de schokkende onthullingen. Hun zoon Sem is inmiddels 16 jaar en de exen hebben de strijdbijl gelukkig kunnen begraven.

Hans Breukhoven & Connie Witteman

Hans en Connie leken elkaars rots in de branding, ondanks dat zij vaak mikpunt waren van de roddelpers bleven ze altijd bij elkaar. Toch maakten zij in 2009 het verdrietige nieuw bekend dat ze na 21 jaar uit elkaar gingen. De twee hadden samen drie kinderen geadopteerd. In 2017 overleed de Free Record Shop baas- Hans Breukhoven aan de gevolgen van kanker.

Patricia Paay & Adam Curry

2009 was overduidelijk geen goed jaar voor de lang getrouwde BN'ers, ook Patricia Paay en Adam Curry kondigden hun scheiding aan. Ondanks dat de twee ruim 20 jaar getrouwd waren, kreeg Adam Curry een relatie met actrice Micky Hoogendijk. Patricia deed deze schokkende ontdekking en vroeg de scheiding aan. De twee kregen in 1990 een dochter Christina, die inmiddels ook vaak in de schijnwerpers staat.

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis

In 2013 maakten de voetballer en zijn vrouw bekend dat ze uit elkaar gingen. Het sprookjeshuwelijk waarvan iedereen destijds mee kon smullen op tv, eindigde op een vervelende manier. Rafael kreeg een relatie met Sabia, destijds de beste vriendin van Sylvie. Dit zorgde voor veel verontwaardiging in Nederland en Sylvie kreeg hierdoor veel sympathie. Inmiddels zijn de twee allebei een compleet andere weg ingeslagen en geniet Rafael van zijn leven in Nederland, terwijl Sylvie leeft in luxe en glamour in Duitsland.

Monique Westenberg & André Hazes

De meest recente breuk: Monique Westenberg en André Hazes. Kort na de aankondiging van de breuk blijkt André een relatie te hebben met Bridget Maasland, wat bij velen verontwaardiging oplevert zorgt. Op social media gaan mensen massaal achter Monique staan en krijgen André en Bridget enorm veel kritiek. Bridget en André lijken het nog altijd heel erg gezellig te hebben, zo blijkt uit een mysterieuze post van de volkszanger. Andre en Monique kregen in 2016 een zoontje: André Hazes junior.

Thijs Römer en Katja Schuurman

Thijs en Katja hadden gelukkig geen vervelende scheiden. Toch zagen veel mensen dit nieuws niet aankomen. De twee gingen als vrienden uit elkaar in 2015. Katja en Thijs hebben tot op de dag van vandaag nog altijd goed contact samen. Samen kregen ze een prachtig dochtertje: Sammie. Ook zijn ze inmiddels allebei weer gelukkig in de liefde met een ander maar gunnen elkaar het beste. Ze vieren zelfs nog kerst samen!

Jort Kelder & Lauren Verster

Het leek zo'n mooi uniek setje in 2011: Lauren Verster en Jort Kelder. Toch gingen de twee in de zomer van 2015, na 5 jaar lief en leed gedeeld te hebben uit elkaar. Volgens Jort kwam dit omdat Lauren vreemdgegaan is.

Famke Louise & Ronnie Flex

De twee maakten muziek en traden ook samen op: een echt muzikaal droomkoppel! Toch bleek de match toch meer op muzikaal vlak te liggen, want in de liefde lukte het niet. In 2019 kwam naar buiten dat Famke Louise en Ronnie Flex uit elkaar zijn. Deze geruchten gonsden al veel langere tijd, zeker omdat Ronnie onverwacht vader werd van een kind bij een andere vrouw. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.