Terug

Volg Shownieuws

Shownieuws-tafel geschrokken van live-optreden songfestivalduo Mia en Dion

Nieuws

10 apr 2023, 13:07

De Nederlandse songfestivaldeelnemers Mia Nicolai en Dion Cooper hebben zaterdag- op zondagnacht voor het eerst hun nummer Burning Daylight live gezongen. In de reacties onder de video op YouTube kan het duo op flink wat kritiek rekenen...

Hun optreden werd zondag ook uitgebreid besproken in de uitzending van Shownieuws en hoewel er ook sprake zou zijn van technische problemen, is er volgens onze muziekdeskundige Ronald Molendijk toch echt veel meer aan de hand...De geschrokken reacties zijn in de video bovenaan de pagina te zien.

Nicolai en Cooper reageerden bij de fansite Wiwibloggs op hun eerste live-optreden: "Het voelde bijna als een soort schoolfeestje", zei Nicolai over hun collega's. "We maken allemaal dezelfde reis en hetzelfde avontuur mee, waardoor je je gelijk een soort familie voelt', vulde Cooper aan.

Mia Nicolai en Dion Cooper zingen voor het eerst samen live
3:17
Mia Nicolai en Dion Cooper zingen voor het eerst samen live

Het was dus de eerste keer dat de twee hun songfestivalnummer Burning Daylight live opvoerden. De chemie op het podium hoeven ze naar eigen zeggen niet te forceren. "We hebben elkaar de afgelopen maanden bijna dagelijks gezien, maar het is nog steeds leuk", zei Cooper. De klik is er volgens Nicolai ook buiten het podium. "Dion inspireert mij heel erg omdat hij het leven op een hele interessante en bewuste manier benadert. Daardoor komt de chemie heel natuurlijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.