Terug

Volg Shownieuws

Shows van Freek Vonk met jaar verplaatst

Nieuws

14 dec 2021, 21:03

De tien shows van Freek Vonk in AFAS Live, die komende kerstvakantie gepland stonden, worden verschoven naar de kerstvakantie van volgend jaar. Dit deelt bioloog op zijn Instagram.

In de video die bovenaan de pagina is te zien deelt de professor het volgende: "Ja lieve mensen, lieve jongens en meisjes, ik heb vervelend nieuws en ik vrees dat jullie na het zien van de persconferentie misschien al weten waar deze boodschap over gaat. Het is helaas definitief. Hoezeer ik jullie ook mis. Maar de gezondheid van iedereen is het allerbelangrijkste."

Op instgram schrijft hij erbij: "Aaaaarghh vervelend nieuws!! 😭 Het is definitief. Voor het tweede jaar op rij helaas geen ‘Freek Vonk Live’ in AFAS Live deze kerstvakantie!!!"

Verder schrijft hij: "Ik baal er ontzettend van!! Maar de gezondheid van iedereen is natuurlijk het belangrijkste!! Alle 10 bijna volledig uitverkochte shows worden wél verzet naar volgend jaar…. Alle tickets blijven geldig!!! Op naar december ‘22!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.