Terug

Volg Shownieuws

Sidney Bout vecht niet verder bij Boxing Influencers

Nieuws

31 okt 2021, 21:56

Sidney Bout heeft de wedstrijd bij Boxing Influencers opgegeven. Door een bult op zijn arm en een dreun tegen zijn hoofd kan hij niet verder vechten tegen Jaimy Dorenbosch, die er nu met een beker vandoor gaat.

De realityster baalt enorm dat hij niet verder kan vechten en wil volgend jaar zeker weer meedoen. Vlak voordat Sidney de ring instapte, vertelde hij in Shownieuws dat hij het gevecht niet meer aan zou gaan. Dit is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Sidney heeft zondagavond eerder het gevecht tegen Henny Seroeyen gewonnen, waardoor hij daarna oud Temptation-verleider Jaimy als tegenstander kreeg. Helaas moest Sidney stoppen tijdens de wedstrijd. Bout is erg teleurgesteld en vindt het ontzettend jammer.

In 2019 stonden Sidney en Jaimy ook al oog en oog tegenover elkaar. Dit gevecht heeft Sidney verloren en die nederlaag heeft er keihard ingehakt. Na het gevecht was Bout totaal ontstemd en schold erop los.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.