Terug

Volg Shownieuws

Simon Cowell: reünie One Direction gaat gebeuren

Simon Cowell: reünie One Direction gaat gebeuren

Nieuws

27 juni 2021, 15:30

Simon Cowell heeft goede hoop dat One Direction ooit weer met elkaar zal optreden. De Britse tv-persoonlijkheid, die de boyband vormde tijdens X Factor in 2010, denkt zelfs dat hij de jongens kan overtuigen om weer bij elkaar te komen.

"Ik denk dat het gaat gebeuren. Of het nu gaat om een tour of om een plaat maken, het zou geweldig zijn", zegt Cowell tegen de Britse tabloid The Mirror.

Het 61-jarige jurylid weet niet precies wat een reünie van One Direction momenteel tegenhoudt, maar gelooft dat hij de vijf zangers kan overtuigen om hun meningsverschillen opzij te zetten. "Als ik ze bij elkaar kan krijgen in een kamer zou dat misschien kunnen, al is het maar voor zes maanden. Ik denk dat ze een geweldige tijd zullen hebben."

De vier overgebleven leden van One Direction, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson, gingen in 2016 uit elkaar. Dat was een jaar nadat Zayn Malik uit de groep stapte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.