Terug

Volg Shownieuws

Slimste Mens & Best Geklede Man Klaas Dijkhoff blijkt getrouwd

Slimste Mens & Best Geklede Man Klaas Dijkhoff blijkt getrouwd

Nieuws

22 nov 2017, 13:19

Klaas Dijkhoff won De Slimste Mens en werd onlangs uitgeroepen tot Best Geklede Man (zoals je hierboven ziet). De fractievoorzitter van de VVD blijkt ook getrouwd man. Rond de geboorte van hun dochtertje trouwden Klaas en Anouk, in mei dit jaar al. Dat vertelt Dijkhoff nu aan Story.

"We hebben het bewust klein en intiem gehouden. We vinden dat het huwelijk iets is tussen man, vrouw en de dierbaren om hun heen. Daarom hebben we ook geen foto's op Facebook en Instagram gezet", zegt Dijkhoff.

"Zonder al te veel poeha" trouwden Klaas en Anouk, net buiten Breda. Het stel werd in de echt verbonden door Ard van der Steur - de voormalige minister van Veiligheid en Justitie. Hij retourneerde daarmee de geste, want Dijkhoff trouwde zijn goede vriend Van der Steur een jaar eerder ook al.

Anouk was tijdens het huwelijk hoogzwanger van Linda. Klaas noemt de kleine meid "echt een schatje en een absolute verrijking van ons leven."

https://www.instagram.com/p/Bbkv_g9AJNg/?taken-by=klaasdijkhoff https://www.instagram.com/p/BbZca5uADNu/?taken-by=klaasdijkhoff https://www.instagram.com/p/BWh27TIgkht/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.