Terug

Volg Shownieuws

Slimste mens-kijkers door het dolle heen door bekendmaking winnaar

Nieuws

26 jan 2024, 21:49

Joes Brauers werd op vrijdagavond uitgeroepen tot de winnaar van de finale van het 23e seizoen van De slimste mens (zie video). Hij versloeg medefinalisten Jan Dirk van der Burg en Tim Hartog...

Tim is de eerste die moet vertrekken. In de grote finale strijden nu alleen Joes en Jan Dirk om de titel. Joes begint de finale met 197 seconden, terwijl Jan Dirk 244 seconden heeft. Uiteindelijk kan er maar één winnaar zijn, en dat is Joes Brauers. Hij wordt uitgeroepen tot de slimste van dit seizoen.

Joes ontvangt de trofee van oud-winnaar Tom Kleijn, die hem nog een laatste tip wil meegeven: "Zet het in je slaapkamer." Tom wil hem daarmee geruststellen dat als hij morgen wakker wordt en denkt dat het een droom was, het toch echt waar is.

De kijkers van het programma zijn door het dolle heen door zijn winst. Ze laten zich er enthousiast over uit op X. Zo schrijft iemand: "Of t nou Jan Dirk, Tim of Joes werd... maakte allemaal niet uit! Ik gunde het alle 3. Maar ik gun het Joes van harte!" Iemand anders schrijft: "Jaaaaa Joes! Zo leuk. Heeft hij echt verdiend."

Ook ontvangt hij veel felicitaties voor zijn winst. Zie een greep uit de felicitaties hieronder...

Stoppen

Eerder dit jaar werd bekend dat Maarten en presentator Philip Freriks na het winterseizoen van 2024-2025 stoppen met de populaire quiz. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Shownieuws-tafel over vertrek Philip Freriks bij  De slimste mens
4:05
Shownieuws-tafel over vertrek Philip Freriks bij De slimste mens

(Bron foto header : KRO-NCRV0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.