Terug

Volg Shownieuws

Slimste Mens-winnaar Lisa Loeb overspoeld met tv-aanbiedingen

Nieuws

29 sep 2021, 12:35

Cabaretier Lisa Loeb wordt na haar winst in het tv-programma De Slimste Mens afgelopen zomer overspoeld met tv-aanbiedingen. Dat vertelt zij woensdag in een interview met De Telegraaf.

"Ik word na vier weken overspoeld met prachtige aanbiedingen en het effect van televisie heeft mijn leven compleet veranderd. Zelfs mijn angstaanvallen heb ik nu beter onder controle", onthult de 32-jarige theatermaakster in de krant. "Ik dacht op een gegeven moment, nu is het wel voorbij die aandacht. Maar het gaat maar door. Mijn mail, agenda en telefoon staan niet meer stil. Gelukkig word ik gesteund door mijn echtgenoot Daniël."

Schijnbaar uit het niets kwam Loeb deze zomer op een van de stoelen van De Slimste Mens terecht. De cabaretier was weliswaar jarenlang onderdeel van het cabaretduo Matroesjka, maar een doorbraak bij het grote publiek was er nog niet van gekomen. Dat veranderde in de stoelen van het populaire NPO 2-programma, waar ze al gauw uitgroeide tot publieksfavoriet. Desondanks gaat de cabaretier nu niet op alle aanbiedingen in. "Ik zeg niet op alles ’ja’ en ga alleen dingen doen die bij me passen. Ik wil nu echt voor een lange, duurzame carrière gaan", zegt ze.

Loeb heeft inmiddels een wekelijkse rubriek in talkshow Khalid & Sophie, gaat een column schrijven in een vrouwenblad, is bezig met een boek over haar angststoornis en maakt een eigen tv-programma waarover nu nog niets naar buiten kan worden gebracht. In het theater is Loeb te zien met haar solovoorstelling Extase.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.