Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles doet duet met 1-jarig zoontje James

Nieuws

5 mei 2020, 11:44

Jan Dulles verrast zijn volgers dinsdag met een enorm schattige video. Hij speelt samen met zijn zoontje James achter de piano!

In het filmpje zingt de zanger een bekend kinderliedje en de kleine James kan het niet laten om ook een stukje mee te zingen. Toch wil hij, jammer genoeg voor Jan, eigenlijk maar één ding: naar mama! Het schattige tafereel is in de video hierboven te bekijken.

De Volendamse zanger en zijn spruit kunnen op vele reacties rekenen. "Zelfs dit zing je geweldig! Vertederend jullie twee", schrijft een volger. Volgers vinden het vooral hilarisch dat de kleine James zijn aandacht er niet helemaal bij heeft."En ik keek er... Mama?" Gevalletje 'Help! Ik weet de tekst niet. MAMA! Help?", schrijft een volger met een lachende emoji.

Grote broer

Nog even en dan is James een grote broer. De 3JS-zanger wordt namelijk voor de tweede keer vader. In de onderstaande video ging Shownieuws langs om de zanger te feliciteren met het blijde nieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.