Terug

Volg Shownieuws

Sonja Bakker maakt comeback na plagiaatschandaal

Nieuws

8 okt 2021, 19:13

Sonja Bakker maakt binnen een maand na de plagiaatrel haar comeback. De dieetgoeroe is via haar website te boeken als mindsetcoach...

Na vele beschuldigingen gaf Sonja onlangs toe dat er plagiaat is gepleegd op haar sociale media-kanalen én in haar kookboeken. Een onthulling die haar carrière nagenoeg de kop kostte. Drie weken geleden maakte Sonja bekend dat zij haar werk als dieetgoeroe neerlegt.

Samenwerkingen zoals haar wekelijkse recept in weekblad Story werden ook neergelegd. Hierover vertelt Guido den Aantrekker alles in de video bovenaan deze pagina.

Nieuwe switch

Wie zich wil aanmelden voor het afslankprogramma van Sonja komt van een koude kermis thuis. Wél is Sonja nog te boeken als mindsetcoach, waar haar volledige focus nu dan ook naar lijkt te gaan. "Veel mensen willen een gezond gewicht, maar vinden dit lastig, omdat hun motivatie vaak ontbreekt. Op basis van simpele stappen wil ik jullie meenemen en coachen in de verandering van je denkwijze in het dagelijks leven, zodat jij de baas wordt over je voeding én je gedachten!", aldus Sonja op haar website.

Mishandelingszaak

Sonja heeft zelf binnenkort een obstakel te verwerken. De mishandelingszaak tussen haar en haar vriend Barry van Suijdam komt volgende maand in hoger beroep voor de rechter. Sonja en Barry zijn weliswaar weer bij elkaar, maar toch loopt deze zaak nog steeds. Alles over deze bijzondere situatie zie je in de video hieronder.

Eind maart van dit jaar werd Barry veroordeeld voor fysiek geweld tegen Sonja. De 46-jarige dieetgoeroe en de 47-jarige Van Suijdam waren sinds 2018 een setje, maar gingen uit elkaar na een ruzie in november 2020 waarbij hij Sonja aan haar armen en haar zou hebben getrokken en haar zou hebben geslagen. Ze deed daarvoor aangifte.

Sonja Bakker en Barry van Suijdam weer samen
2:52
Sonja Bakker en Barry van Suijdam weer samen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.