Terug

Volg Shownieuws

Sonja Bakker maakt zich zorgen om Glennis Grace

Sonja Bakker maakt zich zorgen om Glennis Grace

Nieuws

3 mrt 2022, 15:52

Sonja Bakker maakt zich zorgen om Glennis Grace. En dit heeft alles te maken met de zoon van Glennis...

In haar YouTube-serie S.O.S Sonja Bakker wordt Glennis Grace bekroond tot 'de alarmbel van de week' vanwege haar gewicht. "Glennis is ook wel een jojo’er. Dan is ze wat zwaarder en nou vonden we haar toch wel weer aan de magere kant worden. Maar jij weet ook een beetje de reden", aldus Sonja tegen haar co-host Jacco Bosman.

Uitschelden

"Ja, zij heeft ook een zoon en ik heb laatst een gespreksmemo gehoord over hoe hij mensen uitscheldt, en dat doet haar natuurlijk ook wat", reageert Jacco in de serie, die na de arrestatie van Glennis en haar zoon werd opgenomen.

Haar co-host Jacco Bosman vervolgens: "Ja, zij heeft ook een zoon en ik heb laatst ook een keer een gespreksmemo gehoord over hoe hij mensen uitscheldt en weet ik veel wat, en dat doet haar natuurlijk ook wat".

Volgens Sonja vertoont Glennis kenmerken van een emotie-eter. "Ik denk dat Glennis gewoon blokkeert. Die kan gewoon niet meer eten." Het hele gesprek tussen Sonja en Jacco over Glennis Grace zie je in de video bovenaan deze pagina.

Plagiaat

Ook Sonja lijkt de laatste tijd een hoop stress te verduren hebben gehad. De dieetgoeroe werd wederom beschuldigd van het plegen van plagiaat, en er werd aangifte tegen haar gedaan. Meer hierover zie je in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.