Terug

Volg Shownieuws

Sonja Bakker openhartig over overleden vader Theo

Nieuws

14 juli 2020, 11:41

Vorige week overleed vader Theo (76) van Sonja Bakker en aan Privé vertelt ze nu voor het eerst openhartig over haar grote verlies.

Sonja’s vader had darmkanker met uitzaaiingen. Hij koos ervoor om via euthanasie uit het leven te stappen. "Het was mooi, maar toch zijn we gebroken. Mijn vader was op. Het ging echt niet meer. Zijn geest was nog goed, maar het lichaam wilde niet meer. De laatste nacht hebben we met elkaar doorgebracht. Toen hij de middelen toegediend kreeg, was hij meteen weg. Iedereen stond in een kring om hem heen. Mijn zus Tjitske, de kinderen, we waren er allemaal bij. Dat wilde hij zo", vertelt Sonja.

Gelukkig heeft de hele familie nog afscheid kunnen nemen van Theo. "Pa heeft nog kunnen zeggen wat hij wilde. Dat was mooi. Alles is besproken en hij krijgt woensdag de uitvaart zoals hij die voor ogen had. Als familie moeten we nu dit verdriet dragen. Dat zal niet makkelijk zijn.”

Vorig jaar zomer maakte Sonja nog een bijzondere reis naar Ibiza met haar vader. Het was de laatste wens van Theo om met de hele familie op vakantie te gaan naar het party-eiland. “De prognose is nog maar een paar weken, als papa de zomer door is. Dat is al een wonder. We leven met de dag en genieten nu juist nog meer. Hij voelt zich goed en geniet enorm”, vertelde de dieetgoeroe aan Shownieuws.

Over de bijzondere reis vertelt Sonja nog aan Privé: "Drie weken nadat we het slechte nieuws hadden gehoord, zijn we op Ibiza op alle mooie plekjes geweest waar pa het altijd fijn vond. We hadden daarvoor een Amerikaanse bus gehuurd die alle ruimte bood. Daarmee zijn we tot in alle uithoeken geweest. Er zijn toen heel wat tranen gevallen. Zelfs de uitvaart, die hebben we daar toen al doorgenomen.”

Het hele interview met Sonja over haar vader is te lezen in weekblad Privé.

https://www.instagram.com/p/CCfzeJRluDv/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.