Terug

Volg Shownieuws

Sophie de Buisonjé moest haar eigen graf graven

Nieuws

4 mei 2023, 17:39

Sophie de Buisonjé, de partner van Xander de Buisonjé, heeft tijdens een retreat op een landgoed in Engeland ooit haar eigen graf moeten graven. Ze verteld er zelf meer over in een artikel voor Bedrock.

"De ervaring die me het meeste bij is gebleven? Dat is een makkelijk antwoord. Er werd gevraagd of ik mijn eigen graf wilde graven. Ja, je leest het goed; ik was te gast op mijn eigen begrafenis", aldus Sophie over de retreat. "We kregen allemaal twee vuilniszakken mee en werden naar buiten gestuurd naar dat geweldige heuvelachtige landschap. En daar, mocht ik bepalen waar ik mezelf wilde begraven. Ik kreeg nog nét geen schep mee onder m’n arm naar buiten, maar de twee vuilniszakken stonden symbool voor mijn plek."

Ze gaat verder over de lugubere activiteit: "Met deze aangewakkerde emoties ging ik naar buiten en vond ik een mooie plek onder een hele grote boom. Daar lag ik dan, in mijn eentje, zonder iemand om me heen en de eerste minuten vond ik een tikkeltje gênant: doet iedereen dit écht?"

Enorme klap

Xander en Sophie hebben een loodzware tijd achter de rug, zie video bovenaan de pagina. Hun dochter kwam op 28 januari 2017 ter wereld via een Amerikaanse draagmoeder, maar het adoptieproces duurde eindeloos.

De keuze voor een draagmoeder was destijds van medische aard: bij Sophie werd in 2013 namelijk een semi-goedaardige tumor uit haar buikholte verwijderd. Een zwangerschap kon kon de kans dat de tumor terug zou komen vergroten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.