Terug

Volg Shownieuws

Kijkers gaan los op interview Sophie met Måneskin

Nieuws

19 okt 2021, 11:51

Presentatrice Sophie Hilbrand had maandagavond de grote eer om in het programma Khalid & Sophie de Italiaanse rockband Måneskin te interviewen. De winnaars van het Eurovisiesongfestival waren te gast om te komen praten over hun nieuwe single Mammamia. Kijkers van het programma viel alleen wel op dat het Engels van Hilbrand nog een lesje kan gebruiken...

Op Twitter lieten de kijkers van het programma weten het Engels van Sophie alles behalve denderend te vinden. Zo schrijft iemand: ''Een presentatrice op nationale tv die geen woord Engels spreekt en die dan een interview laten doen, gênant...'' Een ander laat weten het interview tenenkrommend te vinden: ''Wat een tenenkrommend interview van Sophie. Man, man, man.'' In de video boven dit artikel zie je hoe Albert Verlinde eerder al kritisch was over het programma Khalid & Sophie.

Zie hieronder een deel van het veelbesproken interview:

Een greep uit de reacties op Twitter:

De Italiaanse rockband Måneskin won eerder dit jaar nog het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Hoe dat eraan toe ging zie je in de video hieronder.

Italië wint Eurovisie Songfestival
1:18
Italië wint Eurovisie Songfestival

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.