Terug

Volg Shownieuws

Soundos El Ahmadi geweigerd wegens zwangerschap

Nieuws

1 juni 2022, 08:52

Soundos El Ahmadi deelt een schrijnend verhaal op social media. De actrice werd gevraagd voor een filmrol, maar toen ze de producent vertelde dat zij in verwachting is, bleek zij niet meer welkom te zijn...

Op Instagram deelt Soundos haar verhaal: "Gevraagd voor een rol in een kinderfilm en ik heb meteen ja gezegd. Het ging om een rol als voetbaltrainer van jonge meiden. Echt iets voor mij. De rol gaat over vriendschap en empowerment. Eerlijk gezegd tegen de productiemaatschappij dat ik zwanger ben. Nu willen ze mij niet meer. Ben er werkelijk kapot van. Had ik mijn bek moeten houden?"

Soundos deelt haar verdriet met haar volgers. "Ik heb getwijfeld of ik dit met jullie wilde delen. Maar ik wil niet alleen en eenzaam met mijn verdriet zitten." In de video bovenaan deze pagina doet Soundos haar verhaal.

Zwangerschapsdiscriminatie

De actrice waarschuwt haar vrouwelijke collega's: "Ik wil ook actrices waarschuwen in deze industrie, dat als ze leven aan het maken zijn, ze dat vooral niet moeten vertellen. Want dan is HUN leven als actrice voorbij."

Vervolgens haalt Soundos hard uit naar de productiemaatschappij. "Zwangerschapsdiscriminatie maakt mijn discriminatie kwartet compleet. En die twijfelachtige eer ligt bij de motherf*cking The Media Brothers. Gefeliciteerd 15 mannen en 3 vrouwen van dit vooruitstrevende bedrijf. Jullie hebben mijn hart gebroken tijdens een fase in mijn leven die prachtig en positief zou moeten zijn. F*k dit systeem. Tijd voor verandering in deze filmwereld!!!!!"

Reacties

Onder het bericht kan Soundos rekenen op een hoop steun. Actrice Elise Schaap reageert met hartjes, en Bas Smit feliciteert Soundos met haar zwangerschap. Zangeres Shary-An schrijft: "Wow bizar... vreselijk! Ik vind het (zoals je weet) geweldig dat je zwanger bent, hopelijk kan je er gauw weer helemaal van genieten❤️🧡💛💚💙💜".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.