Terug

Volg Shownieuws

Soundos rekent af met haters: 'Ik vind mezelf geweldig'

Soundos rekent af met haters: 'Ik vind mezelf geweldig'

Nieuws

13 juli 2021, 16:33

Soundos El Ahmadi krijgt veel te maken met haatberichten op social media en daar is de cabaretière he-le-maal klaar mee. De grappenmaakster kan maar niet begrijpen waarom mensen kritiek hebben op het feit dat ze van zichzelf houdt. Dat vertelt ze in het tijdschrift Grazia.

Volgens Soundos komt er een woede in mensen omhoog wanneer ze uitspreekt van zichzelf te houden. "Heel krom is dat, want we proberen onze dochters te leren dat ze van zichzelf moeten houden. Maar als je als volwassen vrouw uitstraalt dat je dat doet, roepen mensen: 'Waarom is zij zo blij met zichzelf?' Of ze noemen me stom, lelijk, dik of oud."

Toch ligt de cabaretière niet wakker van de haatberichten. "Ik vind mezelf geweldig en hartstikke knap, ik ben ontwikkeld, ik werk hard en ben een leuke moeder." Of de rest van Nederland dat ook vindt, kan haar niet zo veel schelen.

Racistische pestkoppen

Onlangs zette Soundos ook al haar racistische pestkoppen te kakken met haar 'Soundos rot toch op naar je eigen land'-workout. Het hilarische filmpje zie je door hier te klikken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.