Terug

Volg Shownieuws

Soy Kroon en Abbey Hoes brengen lied uit Costa!! uit

Nieuws

6 mei 2022, 11:55

Soy Kroon en Abbey Hoes hebben het nummer Samen Met Jou uit de bioscoopfilm Costa!! uitgebracht. Volgens productiemaatschappij Dutch Filmworks was er na de bioscooprelease van de film zoveel vraag naar het lied, dat besloten is om het nummer alsnog uit te brengen.

Ook de clip van Samen Met Jou, met beelden uit de film, is vanaf vrijdag te zien. Costa!! ontving deze week de Gouden Film-award, wat betekent dat meer dan 100.000 mensen de film hebben bezocht. Naar de originele film uit 2001 kwamen zo'n 700.000 bezoekers.

Vervolg

De film is geen vervolg op de hit van ruim twintig jaar geleden, maar het verhaal speelt zich wel af op dezelfde locatie met deels dezelfde personages. De hoofdrollen worden gespeeld door Katja Schuurman en Abbey Hoes. Schuurman was in 2001 ook in de eerste Costa! te zien. Ook Roeland Fernhout, Oscar Aerts, Tina de Bruin en Stephanie van Eer spelen in de film. Costa! uit 2001 is een mijlpaal in de Nederlandse filmgeschiedenis. De komedie van Johan Nijenhuis over een groep jongeren die twee weken vakantie viert in Salou sprak een jong publiek aan dat de Nederlandse film daarvoor niet wist te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.