Terug

Volg Shownieuws

'Spice Girls in gesprek over nieuwe concertreeks'

Nieuws

22 dec 2021, 10:25

De Spice Girls zouden het wel zien zitten om opnieuw op te gaan treden en hebben het hier geregeld over volgens bandlid Mel C. Dat vertelde 'Sporty Spice' tijdens aan bezoek aan The Ellen DeGeneres Show.

Volgens Melanie Chisholm, zoals Mel C. voluit heet, gaat het om een concertreeks in de Verenigde Staten. "Ik hoop het echt. We praten erover. Dit is altijd het plan geweest nadat we fantastische shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland hebben gedaan. Het was het beste dat we ooit hebben neergezet, het was zo creatief allemaal. We hebben de tijd van ons leven gehad, maar we moeten terugomen omdat we van de States houden. Onze fans zijn hier echt geweldig", aldus de enthousiaste Mel.

Fan Patty

Onze Shownieuws-deskundige Patty Brard is groot fan van de meidengroep en vlogde in 2019 zelfs nog rechtstreeks vanuit Londen. In de video bovenaan zijn die beelden te zien van Patty die zich klaarmaakt voor het concert van de Spice Girls.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.