Terug

Volg Shownieuws

SPOILER: Hierom verraadt Samantha de Verraders

SPOILER: Hierom verraadt Samantha de Verraders

Nieuws

11 apr 2021, 21:43

Samantha Steenwijk is sinds dit weekend geen getrouwe meer. De zangeres is een verrader geworden. Gek genoeg lijkt ze juist haar collega-verraders te verraden in het programma De Verraders. Ze legt uit waarom...

"Verrader zijn betekent kneiterhard liegen", zegt Samantha tegen RTL Boulevard. Ze is in de nieuwste aflevering van De Verraders ingegaan op het aanbod van Kees en Holly en vormt met hen dus een drietal verraders. "Ik ben de slechtste leugenaar van Nederland, van de wereld. Dus ik moest die rol een beetje proberen te ownen. Dat kan je niet van de ene op de andere seconde. Zeker niet als je geen actrice bent."

Samantha lijkt nu al plannen te smeden om hierna Kees en Holly weg te stemmen. Waarom? "Tegelijk weet je ook dat die twee verraders al bijna een week met elkaar optrekken. En dat je geen schijn van kans maakt om het programma te winnen. Dus wat moet je dan gaan doen? Snijden in eigen vlees, zoals ze dat noemen."

Drie Verraders

In De Verraders gaat een groep bekende Nederlanders op zoek naar een schat. Tussen de achttien deelnemers zitten drie verraders die de groep tegenwerken, zo heeft de zender bekendgemaakt. De show wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

Anders dan bij de tv-hit Wie Is De Mol? weten de kijkers al vanaf het begin wie de drie verraders zijn. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en 'vermoorden' elke nacht een medekandidaat. De kandidaten proberen de verraders te ontmaskeren en stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende 'raad'. Na het vertrek van Diederik werd Samantha verkozen tot vierde Verrader in het spel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.