Terug

Volg Shownieuws

'Temptation-kandidaten verraden zelf uitkomst'

Nieuws

24 okt 2021, 11:00

Het lijkt erop dat meerdere koppels uit Temptation Island dit weekend de uitkomst van het programma hebben verraden. Op Instagram Stories delen zij beelden waaruit blijkt dat zij het in ieder geval nog erg goed met elkaar kunnen vinden...

Zo zijn Donna en Nico samen op een feestje te vinden. De spraakmakende deelnemers van het huidige Love or Leave-seizoen lijken het samen enorm naar hun zin te hebben. Breed lachend wordt Donna gespot op beelden die Nico deelt.

Daarnaast lijken ook Efrain en Aylin nog samen. Op Instagram zijn zij ook samen gespot. Het Instagram-kanaal Juice Channel vindt het behoorlijk frappant dat de kandidaten de uitslag lijken te verraden en haalt dan ook uit.

"Nico en Donna samen in een huis, Efrain en Aylin samen", schrijven ze. "Echt, zulke mensen verpesten heel Temptation door al te delen dat ze goed met elkaar omgaan. Lijkt ook wel of ze er steeds minder op letten. Onze volgers zijn ook niet blij dat jullie alles spoilen, doe tenminste iets beter je best."

Bert en Delphine lijken juist al te hebben verraden dat zij niet meer samen zijn en zelfs nieuwe liefdes hebben. In de video bovenaan deze pagina zijn heftige beelden van Temptation Island te zien, waarin blikvangers Bert en Delphine een belangrijke rol hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.