Terug

Volg Shownieuws

SPOILERALERT: Extra koppel krijgt kans op liefde in MAFS

Nieuws

25 jan 2023, 13:53

Martijn en Nicole waren vanaf moment één een spannende match. Het avontuur van Nicole en Martijn werd door MAFS-kijkers op de voet gevolgd. En iedereen kon zien dat die huwelijksreis dan ook alles behalve soepel verliep tussen de twee. Erg verdrietig voor hen, maar gelukkig voor de kijker komt er een extra koppel in het programma.

Presentator Carlo Boszhard vergelijkt het liefdesexperiment met de Formule 1; het eerste koppel (Martijn en Nicole) mag dan wel de koppositie hebben, dat wil niet zeggen dat ze zonder schade of puntverlies de finish halen. In de aankomende aflevering nemen Martijn en Nicole dan ook een heftig besluit.

Spoiler

In de aankomende aflevering is te zien dat de relatie tussen Nicole en Martijn niet meer te redden is. De makers laten dan ook een nieuw stel invliegen: Patricia en Stephan. Eerder werden zij teleurgesteld, maar worden nu verrast door Carlo.

Married At The First Sight is elke dinsdag en woensdag te zien om 20:30. Eerder deed een MAFS-kandidaat mee aan Lang Leve de Liefde. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.