Terug

Volg Shownieuws

Stalker Taylor Swift moet 2,5 jaar de bak in

Stalker Taylor Swift moet 2,5 jaar de bak in

Nieuws

17 sep 2020, 21:25

Een man die Taylor Swift stalkte is door een Amerikaanse rechter in de staat Texas veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 maanden. Hij bekende volgens Amerikaanse media schuldig te zijn aan het schrijven van dreigmails en -brieven die hij stuurde naar de platenmaatschappij van de zangeres.

De stalker stuurde in totaal veertig brieven aan de platenmaatschappij. De eerste waren een verzoek van de man om met de zangeres in contact te komen. Toen hij op die brieven geen bevredigend antwoord kreeg, werden zijn schrijfsels steeds bedreigender. Drie van de brieven leverde hij persoonlijk af bij het kantoor van platenmaatschappij Big Machine Records.

Na zijn celstraf moet de man uit Austin zich nog drie jaar lang melden bij de reclassering. Daarnaast mag hij zich niet in de buurt van de zangeres vertonen.

Het was niet de eerste keer dat Swift werd gestalkt. In 2019 werd een man die tot twee keer toe inbrak in het New Yorkse appartement van de zangeres veroordeeld tot een celstraf van 4 jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.