Terug

Volg Shownieuws

Startdatum nieuw seizoen van de Meilandjes is bekend

Startdatum nieuw seizoen van de Meilandjes is bekend

Nieuws

28 juni 2021, 12:33

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland start al deze zomer! Maandag is bekend geworden dat de Meilandjes vanaf maandag 30 augustus weer te zien zij bij SBS6.

Wat de kijkers allemaal kunnen gaan verwachten is nog niet bekend, maar een woordvoerder van de zender laat aan Shownieuws weten dat de Meilandjes vanaf 30 augustus weer iedere maandag EN donderdag te zien zijn om 20:30 uur.

Het afgelopen seizoen is behoorlijk spraakmakend geweest, want er is weer veel gebeurd in het leven van de Meilandjes: het aangekondigde vertrek uit Hengelo, de verhuizing van Maxime naar Noordwijk en de bekendmaking van haar zwangerschap, de dood van hun hond Bommel en Erica's date-avonturen met Sander. Hieronder zie je een aantal van deze memorabele momenten uit afgelopen seizoen:

5. Wie is de nieuwe vlam van Erica?

Erica gaat op date, maar Martien en Maxime mogen niet mee. Nou... dat bepalen zij wel! En dus gaan ze op undercover-actie om erachter te komen hoe de nieuwe vlam van Erica eruit ziet.

Martien en Maxime bespioneren de date van Erica
6:17
Martien en Maxime bespioneren de date van Erica

4. Intens verdriet

Heel Nederland leeft mee met de familie Meiland als de trouwe viervoeter Bommel zijn laatste adem uitblaast. Het levert de familie zelfs een kijkcijferrecord op.

Familie Meiland moet erg moeilijke beslissing nemen over Bomm...
5:29
Familie Meiland moet erg moeilijke beslissing nemen over Bomm...

3. Het is weer tijd voor een ... verhuizing!

Martien heeft geen goed woord over voor de gemeente Bronckhorst als blijkt dat ze de boerderij moeten verlaten, omdat ze er 'illegaal' wonen.

De Meilandjes moeten hun huis uit
5:47
De Meilandjes moeten hun huis uit

2. Nieuwe emoties voor Martien

Lichamelijk contact? Niets van dat alles voor Martien! Maar toen hij de kans kreeg om met een koe te knuffelen, deed hij toch een poging. En wat blijkt? Dat is enig!

Meilandjes gaan koe knuffelen
6:05
Meilandjes gaan koe knuffelen

1. Maxime Meiland vertelt dat ze zwanger is

Maar er is natuurlijk één fragment dat ons altijd zal bijblijven: Maxime is weer zwanger! Dat deelt ze voor het eerst aan haar ouders en dat levert ontroerende televisie op.

Maxime vertelt Martien en Erica dat ze zwanger is
4:36
Maxime vertelt Martien en Erica dat ze zwanger is

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.